Hejsan

Red Bamse idag med Angelica, Hanna, Elina och mat(h)ilda vi red efter slingan och galopperade mkt men Pelle drog iväg med Elina så då for Elina och mat(h)ilda och red lugnare och jag, Angelica och Hanna racade i full galopp och Bamse fick nåt jäkla damp så han fick värsta bokanfallet! Haha bus powni <3 vi red kanske i 1-2 timmar för vi tog slingan 2 varv! Men Bamse var fin och i slutet blev han av med energin så då tappade han mycket fart men imorgon är det dressyr tävling får se om jag far då jag inte är så mkt för dressy men hoppas det går bra för alla som ska tävla! Men iaf så när vi ridit klart så såg jag hur svettig Bamse var, han var till och med svettig bakom öronen HAHA<3 men spolade an han och spolade på bakdelen för han är så himla lös i magen. Krya ponny!!<3
Sen släppte vi hästarna och gick in och mockade och sen for vi hem !!! Men efter ridningen stack jag på Williams första kalas med hela klassen så det var najs efter det så gick vi ner till Olle och camilla och hade partay där då vår gata var bjude och så :) riktigt Najs dag :)

Bilderna Tova






Hejsan♥

Hej nu har jag tänkt börja om att blogga här. Efter kanske 4-5 månaders upphåll så känns detta som den rätta vägen! Just nu är jag 11 år och bor i den lilla staden piteå! Jag har ingen ponny än men jag har lyckats med att få en foder ponny på PRK. Hanns namn är Bamse. 
Bamse
Född: 2000
e: okänd
u: okänd
Mankhöjd: Vid 130-140
 
Bamse kan ma många olika humör men han är mycket fram och pigg de bästa dagarna. se sämsta dagarna så blir ham mest slö och orkar inte! I hoppningen så har han huvudet ganska långt ner men det blir bara bätre och bätre för varje gång! Just nu så har vi inte börjat tävla nå men ska börja göra det! Senare ska jag byta så jag får en ponny som heter Nexus men det är ett tag kvar!
Ja ni kommer få lära känna oss genom tiden ♥
 

Olivia Risberg

En liten ponny blogg!

RSS 2.0